8. padoms: Lūpas kā Andželīnai Džolijai bez injekcijām

1.solis: Uzklājiet pamatu uz Jūsu lūpām. Tas palīdzēs noņemt dabīgos pigmentus no Jūsu lūpām un izmantot attiecīgo lūpu krāsu, un arī padarīs Jūsu lūpas lielākas.

2.solis: Izmantojiet balto acu zīmuli, to nepieciešams ļoti maigi iztušēt uz dabīgās lūpu kontūras. Vai arī izmantojiet zīmuli, lai padarītu lūpas pilnīgākas vai tieši otrādi – plānākas, velkot līniju vai nu virs savu lūpu kontūras vai velkot iekšpusē.

3.solis: Atkārtojiet līniju, izmantojot zīmuli lūpu krāsas tonī.

4.solis: Uzklājiet lūpu krāsu, izmantojot otiņu lūpām, virzot to no lejas uz augšu. No augšējās lūpu vidusdaļas līdz lūpu ārējiem kaktiņiem, tad no ārējiem kaktiņiem līdz apakšējās lūpas vidusdaļai. Tas nodrošina vienmērīgu lūpu krāsas uzklāšanu.

5.solis: Uzklājiet gaiša toņa bāzi apkārt jaunajai lūpu līnijai, apvienojot to ar lūpu mīksto malu.

Atcerieties, gaišā krāsa atstaro gaismu, tāpēc, izmantojot daudz gaišākus lūpu toņus, radīsies iespaids, ka Jūsu lūpas ir pilnīgākas. Tumšie toņi savukārt absorbē gaismu, tādēļ tie darīs lūpas mazākas un plānākas. Un visbeidzot pamēģiniet šo populāro triku, kuru izmantoja Victoria’s Secret eņģeļi, lai izveidotu pilnīgāku lūpu efektu: uzklājiet nedaudz spīduma uz augšlūpas un apakšlūpas vidus daļas.

Komentēt